Bruidstyling

Bruidstyling

Als bruid wil je er toch op jullie trouwdag op je allermooiste uitzien? De bruidsmake-up en het bruidskapsel zijn daar zeker een groot onderdeel van. Belangrijk hierbij is dat jouw bruidskapsel en de bruidsmake-up bij je gezicht, de stijl van je trouwjurk en jouw persoonlijkheid passen.

Of je graag een natuurlijke look wilt, of juist voor deze dag iets specialer, alles is uiteraard mogelijk. De laatste jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in bruidsmake-up en haarstyling, en alle denkbare bruidskapsels gecreëerd. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je in goede handen bent en stralend voor de dag zult komen.

Proefsessie

Een aantal weken voor de trouwdag vind een proefsessie plaats. Tijdens deze 3 uur durende sessie zullen we al jouw wensen en voorstellingen bekijken en bespreken. Ook kan ik je vele voorbeelden laten zien en tips geven.

Hierna zullen we jouw complete bruidsmake-up en bruidskapsel creëren zoals het er ook op jullie huwelijk uit zal komen te zien. Hierdoor kun je de ochtend van jullie trouwdag ontspannen genieten van alle voorbereidingen en de bruidsstyling.

De proefsessie vind in de regel plaats in mijn make-up studio. Op jullie trouwdag kom ik uiteraard naar jullie huis, locatie of hotel. Ik plan altijd voldoende tijd in op de dag zelf voor de styling, het omkleden en misschien al een aantal eerste foto’s.

Extra informatie

Graag verzorg ik ook de make-up en haarstyling van jullie bruidsgasten.

Trouwen jullie in het buitenland? Ook voor huwelijken buiten Nederland kun je mijn service boeken.

Ik werk uitsluitend met professionele merken zoals MAC, Dior en Make-up Studio professional.