Workshops

Hoe maak je jezelf
het mooiste op?

Welke producten, kleuren of technieken het beste bij je passen? Hoe je een strakke eyeliner tekent, een smokey eye maakt of een passende brillen-make-up? Of ben je nieuwsgierig eens iets nieuws te proberen na jarenlang dezelfde kleuren of producten te hebben gebruikt?

Met mijn jarenlange kennis en ervaring help ik jou graag dit om te zetten tijdens één van mijn workshops. Ik zal ingaan op jouw individuele wensen en vragen, en laat je de juiste technieken, kleuren en producten zien zodat je hiermee thuis gelijk aan de slag kunt. Ook krijg je een stappenplan en facechart mee naar huis.

Ik werk tijdens de workshops voornamelijk met producten van de professionele merken Make-up Studio professional en MAC. Je bent meer dan welkom jouw eigen make-up tasje mee te nemen zodat we na de workshop gezamenlijk kunnen kijken hoe je jouw eigen producten het beste kunt gebruiken en wat je eventueel nog aan kunt schaffen in de toekomst.

Je kunt een privé workshop boeken waar wij één op één werken of als kleine groep tot 4 personen. Hierdoor krijgt iedereen voldoende aandacht en tijd om het geleerde gelijk om te zetten en uit te proberen.

Voor groepen boven de 4 personen maak ik graag een aanbod op maat al naar gelang wat de wensen zijn en de hoeveelheid tijd die jullie hebben. Ook zullen er regelmatig speciale workshops zijn waar je je individueel voor kunt aanmelden. Houd hiervoor mijn blog en facebook pagina in de gaten voor aankomende events.

De workshops zijn inclusief drankjes en kleine snacks en zijn zowel in het Nederlands, als ook in het Engels en Duits te volgen.